Sims-emilia

Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

Graviditet

Av Emilia - 21 januari 2013 07:00

 

När din sim blir gravid måste du hålla koll så att hennes behov inte sjunker ner och att hon alltid är tillfredsställd, för att hon ska ha det bra under graviditeten. Du kan se om din sim är gravid genom att titta på hennes mage (om den är/blir större) eller så kan du titta om hon har den positiva humöreffekten Gravid som man kommer att ha under hela graviditeten.

  

Det går bättre under graviditeten om din sim läser graviditetsböcker, som går att köpa i bokhandeln, tittar på barnkanalen Barnzonen och lyssnar på barnmusik.

Ju bättre man sköter simmen desto godare egenskaper kan barnet få! Går det dåligt så är det större chans att barnet får mindre bra egenskaper.

 

Under tiden kommer simmen att få ryggsmärtor och vara illamående. Hon kommer då och då att få negativa humöreffekter när hon håller på att kräkas eller när hon har ont i ryggen. Man kan lindra ryggsmärtorna snabbt med en annan sim som masserar den gravida simmen eller så åker man till spa-anläggningen.

Man kan gå till sjukhuset för att få medicinska råd (kostar 200§).

 

 

När det är dags för barnet att komma så avbryts det hon gör, det kommer ett litet meddelande uppe i hörnet och hon kommer att börja "flåsa och skrika". Man får välja om man vill att simmen ska föda i hemmet eller om man ska föra henne till sjukhuset.Åker man till sjukhuset följer pappan med, även om han inte är inflyttad.

 

En humöreffekt som heter Baby på väg! kommer också att dyka upp.

 

När barnet väl har föds kommer du att få välja ett namn åt honom/henne och du kommer att få välja egenskaper. Hur många egenskaper du får välja är beroende på hur du skötte hennes graviditet. Gick det inte bra kommer barnet att få slumpade egenskaper (oftast är det inte bra egenskaper).

En sak som jag skulle vilja var att man kunde välja favoriträtt, färg och musik åt barnet. Det är synd att man inte kan det..

Om din sim får tvillingar kommer hon att hålla i två bebisar, får hon trillingar håller hon i en korg. Om du vill välja kön så kan du låta simmen äta tre vattenmeloner för en flicka eller tre äpplen för en pojke.

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 15 maj 2013 16:14

Ledsen att jag gjorde er besvikna och bara lämnade allt här men bloggen tar upp alldeles för mycket av min tid, jag har  viktigare saker att bekymra mig om, utanför Internet. Detta innebär att jag stänger bloggen, det fungerar bara inte. Jag lämnad...

Av Emilia - 24 mars 2013 17:43


Nu har en vinnare äntligen dragits i tävlingen.   Vinnaren är... Simsing!   Grattis, och vad kul att många vad med. Lycka till nästa gång säger jag till alla andra som var med. :) Första pris var ju att jag skulle skriva ett inlägg om vinna...

Av Emilia - 22 mars 2013 19:47


  Fortfarande inga bilder, och kortare text den här gången.   Det har gått bra för familjen sen Elizabeth föddes. Dock jobbade Sebastian hela tiden så Samantha fick ta hand om henne. Hon klagade inte alls speciellt mycket över att hon var tvun...

Av Emilia - 20 mars 2013 17:45

Trots att jag har varit sjuk så har jag hunnit spela lite Universitetsliv. Spelet är helt fantastiskt hittils! Det finns så mycket att utforska, och jag har inte ens börjat. ;) Men nog om det, nu ska jag skriva om min sim som ska skickas till unive...

Av Emilia - 20 mars 2013 15:46

  Posepack av R&S Gemsims Dollhouse (Skylar).   Läs mer och installera poserna här. Finns endast i package.   ...

Not from Sweden?

Vill du också ha fallande hjärtan eller något annat som faller ner?

Länk:

Presentation


Hej och välkommen till en blogg om The Sims 3! Jag är en tjej på 11 år som heter Emilia och här kommer jag att skriva om tips, nedladdningar, nyheter och allt annat som angår spelet! Hoppas att du kommer att stanna kvar här och läsa mina inlägg. Glöm inte

Fråga mig

30 besvarade frågor

Jag på Thesims3.com

Ni får jättegärna bli vän med mig på Thesims3.com! :D

Där heter jag emilia0104.

 

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Historier/noveller
 Nyheter
 Nedladdningar
 Tips och fusk
 Guider
 Mitt spel
 Annat (kommentera gärna vad)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Regler

För att bloggen ska bli en roligare plats att läsa på så har jag satt upp regler. Jag vill gärna att alla följer reglerna så att det ska bli trevligare att vara på bloggen. Jag kommer lägga till fler regler om det behövs. :)

 

Gör inte reklam för dig själv! Om det finns det minsta "Kolla gärna min blogg" i någon kommentar så tas kommentaren bort.

Ställ inte samma fråga/kommentar flera gånger. Ibland kan det ta lång tid att svara, händer det att någon skickar samma fråga/kommentar flera gånger tas ena kommentaren bort.

Var inte elak mot andra. Ingen ska vara elak i kommentarsfältet, frågerutan, gästboken eller någon annanstans.

Berätta gärna era åsikter om bloggen. Vad som kan förbättras osv. Jag tål kritik, men såklart ska man inte överdriva om man tycker något är dåligt.

Ta aldrig mina texter/bilder utan tillåtelse! Det är inte schysst och förr eller senare kommer man att bli upptäckt för det man har gjort.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

I gästboken får du skriva vad som helst, dock är reklam aldrig tillåtet. Ni kan skriva om sims, förbättringar och kritik på bloggen eller något annat du känner att du vill skriva. ^^

Gå till gästboken genom att klicka på bilden nedanför.

 

Följ bloggen

 

 

 

   

RSS

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se