Sims-emilia

Senaste inläggen

Av Emilia - 18 januari 2013 19:10

 

Såklart är det The Sims 3 Gasen i botten. Ett otroligt tråkigt prylpaket som bara innehåller bilar och några accesoarer att ha i hemmet, så som bildäck, biltavlor med mera. EA är ju jättebra på att göra nya paket, men även de kan göra misstag ibland..


ANNONS
Av Emilia - 17 januari 2013 16:12

 

Tyvärr kan jag inte svara på den här frågan. eftersom jag gör nya simmar HELA TIDEN så jag kan inte ha direkt någon favorit... Blir aldrig nöjd med någon sim xD Så det fick bli ett kort och dåligt svar nu.

ANNONS
Av Emilia - 17 januari 2013 15:42

Försenad igen...

 


Tja, jag brukar vanligtvis inreda ett färdigt hus eftersom mina hus blir så fula (åtminstonde på utsidan där jag har så otroligt svårt att få det snyggt där). :P

Men nu har jag börjat bygga hus. Jag märkte aldrig hur roligt det var att bygga ett eget hus till sina simmar! Så svaret är att jag gillar bäst att bygga hus.


Av Emilia - 16 januari 2013 19:25

Japp, en ny kategori som heter Spöken & död. I den här kategorin kommer jag att skriva om just döden och olika spöken. Fler dödstyper kommer! (Kommer bättre "Spöken & död-bild" också...)

 

 

Drunkning

För att dränka din sim bygger du först en pool. Be din sim att hoppa i poolen, och när han/hon har gjort det så sätter du staket eller väggar runt poolen.

Låt han/hon fortsätta simma runt tills den blir trött. När simmen blir trött orkar den inte simma längre och då drunknar den. Innan den avlider får den en negativ humöreffekt som heter Drunknar. Den kommer att vara kvar tills din sim dör.

   

Spöket efter en sim som har drunknat är blå och det droppar vatten från den.

   

Gravstenen hos en sim som har drunknat är en hand som sticker upp från vattenytan.

(Klicka för större bild)

 

 

Dö av eld:

Först gör du ett tomt rum med en spis och ett kylskåp. För att branden ska sprida sig lättare så kan du sätta ut mattor och gardiner i rummet. Ta din sim till rummet, antingen genom att teleportera in honom/henne eller genom att göra en dörr så går simmen in och sedan låser du för alla. Sedan låter du din sim laga mat. Det spelar ingen roll vilken, bara det kan börja brinna. När din sim har lagt in maten i ugnen/på spisen så avbryter du. Låt det bara vara så tills det börjar att brinna. Se bara till att du inte har brandlarm, annars kommer ju brandkåren!

 

Se också till att din sim inte släcker lågorna, vilket den oftast gör om den har egenskapen Modig. När simmen har fått eld på sig så får han/hon den negativa humöreffekten Eld och lågor.

 

...Tills slut kommer simmen att bli till aska. 

Spöket efter en sim som har dött av eld är orange med brinnande flammor i sig.   

Gravstenen hos en sim som har dött av eld har en eldflamma på sig.

(Klicka för större bild)

 


Av Emilia - 15 januari 2013 14:58

 

   

Jag gillar alla expansionpaket, men om jag måste välja blir det The Sims 3 Destination Världen. Det här exansionpaketet låter våra simmar resa till tre olika länder; Kina (Shang Simla), Frankrike (Champs Les Sims) och Egypten (Al Simhara). Det här paketet gjorde EA för att våra simmar skulle kunna åka på semester, men det här är inte alls som en semester! De kunde ha utvecklat det här mycket mer. Till exempel kunde de ha gjort ett hotell där man checkade in, och när man gick ut på typ en promenad städar städare/städerskor rummen osv.. Så var det i The sims 2, vilket jag älskade. Reser man till ett land på spelet så bor man på ett gemensamt hem, man utforskar gravkammare och andra jobbiga saker. Det är ju kul och så men som sagt, de kunde ha utvecklat det mer än så.

Av Emilia - 15 januari 2013 07:00

Att ladda ner .package-filer är hur enkelt som helst när man kan det. Tänkte göra en guide (Windows) nu där jag visar hur man installerar .packagefiler!


1. Först går du in i The Sims 3 mappen och letar reda på en mapp som heter Mods, har du ingen så skapa en ny mapp.

2. Efter klickar du dig in i Mods mappen och gör en till mapp som heter Packages.

 


3. Nu måste du ladda ner en resourcefil, som du kan ladda ner här. Därefter lägger du den i Mods mappen.

5. Ladda sedan ner WinRAR, som du hittar här (klicka på "Download now" knappen).

 

Nu fungerar det att installera .packagefiler!


Som ett exempel för att visa hur man gör, så jag laddar ner ett hår från Anubis.

 

1. Klicka på "Download .package"-knappen.   

2. Då kommer du till Mediafire, en sida där de flesta laddar upp sina skapelser som andra laddar ner. Klicka på Download.

 

3. Automatiskt kommer den, efter att den har laddat klart, öppnas i WinRAR. Låt den vara uppe medans du tar fram Mods mappen och klickar på Packages mappen.

    

4. Dra den rätta filen/filerna till Packages mappen.


Klart!

Kommentera gärna om det inte fungerade eller om jag har missat något. ^^

Hoppas guiden hjälpte!

Av Emilia - 14 januari 2013 18:09

 

Jag föredrar tjejsimmar, eftersom de bland annat har mer kläder och hår än vad killarna har. På mitt spel, om jag t.ex gör ett gift par, då är alltid killen yngre än tjejen. Det tycker jag inte alls om så jag brukar bara göra tjejsimmar. Jag har egentligen inte så många anledningar till varför jag nästan bara gör tjejsimmar, jag trivs bara bäst med de.

Av Emilia - 13 januari 2013 16:22

 

           


Hår från Anubis.

För tonåring-åldring.

Finns i både package och sims3pack här.  


Vet du inte hur man installerar .packagefiler? Klicka här.


Not from Sweden?

Vill du också ha fallande hjärtan eller något annat som faller ner?

Länk:

Presentation


Hej och välkommen till en blogg om The Sims 3! Jag är en tjej på 11 år som heter Emilia och här kommer jag att skriva om tips, nedladdningar, nyheter och allt annat som angår spelet! Hoppas att du kommer att stanna kvar här och läsa mina inlägg. Glöm inte

Fråga mig

30 besvarade frågor

Jag på Thesims3.com

Ni får jättegärna bli vän med mig på Thesims3.com! :D

Där heter jag emilia0104.

 

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Historier/noveller
 Nyheter
 Nedladdningar
 Tips och fusk
 Guider
 Mitt spel
 Annat (kommentera gärna vad)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Regler

För att bloggen ska bli en roligare plats att läsa på så har jag satt upp regler. Jag vill gärna att alla följer reglerna så att det ska bli trevligare att vara på bloggen. Jag kommer lägga till fler regler om det behövs. :)

 

Gör inte reklam för dig själv! Om det finns det minsta "Kolla gärna min blogg" i någon kommentar så tas kommentaren bort.

Ställ inte samma fråga/kommentar flera gånger. Ibland kan det ta lång tid att svara, händer det att någon skickar samma fråga/kommentar flera gånger tas ena kommentaren bort.

Var inte elak mot andra. Ingen ska vara elak i kommentarsfältet, frågerutan, gästboken eller någon annanstans.

Berätta gärna era åsikter om bloggen. Vad som kan förbättras osv. Jag tål kritik, men såklart ska man inte överdriva om man tycker något är dåligt.

Ta aldrig mina texter/bilder utan tillåtelse! Det är inte schysst och förr eller senare kommer man att bli upptäckt för det man har gjort.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

I gästboken får du skriva vad som helst, dock är reklam aldrig tillåtet. Ni kan skriva om sims, förbättringar och kritik på bloggen eller något annat du känner att du vill skriva. ^^

Gå till gästboken genom att klicka på bilden nedanför.

 

Följ bloggen

 

 

 

   

RSS

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se