Sims-emilia

Senaste inläggen

Av Emilia - 13 januari 2013 13:59

 

Jag är absolut ingen generation-spelare. Jag kan skapa en familj, komma till generation 2 (max 3) och sen tröttnar jag. Jag har aldrig lyckats komma högre än generation 3. Mina simmar brukar ofta skapas en dag och samma dag raderar jag den, jag har försökt att komma långt i generation men det fungerar inte för mig. Jag tröttnar så fort. :/

ANNONS
Av Emilia - 13 januari 2013 13:36

                                                          

Mitt bästa prylpaket är helt klart The Sims 3 Utomhuslyx. Det är både mycket kläder och möbler, dessutom väldigt fina. Det finns ju inte så mycket snyggt att ha utomhus så och det är paketet innehåller ju verkligen fina saker (t.ex spa-bad, utomhuskök, solstolar m.m) Så Utomhuslyx rekommenderar jag om du ska köpa ett prylpaket! c:

( Ledsen för förseningen av dag 4 :/ )

ANNONS
Av Emilia - 11 januari 2013 17:59

 

1. Fler kläder till barn och småbarn. Skulle bl.a vilja ha bikini/fler baddräkter till barn.

2. Att man kan se in i byggnader (rabbitholes) och styra simmen.

3. Jag blev missnöjd med Destination Världen, det var inte alls semester. Bara slit i gravar! >:(

Kom inte på mer än det, är väldigt nöjd med spelet. Men det finns alltid någonting som kan förbättras! Angående bilden så tänkte jag börja ha sådana bilder från och med nu. Det är så tråkigt med bildlösa inlägg...

Av Emilia - 10 januari 2013 19:58

                                              

Min favorit är såklart Årstider! Jag älskar årstiderna och saker man kan göra. Gillar också möblerna/kläderna som följer med. Dock tycker jag att det borde ha funnits årstider redan från början, det hade varit mycket roligare...

Annars är allting perfekt enligt mig! Det expansionpaketet efter Årstider är Leva Livet. :)


Av Emilia - 9 januari 2013 20:23Inte min bild.  

Hmm... Jag gillar alla årstider, men om jag måste välja en skulle jag ta hösten. Jag älskar Spökeri-dagen och att gå runt bland husen och säga "Bus eller Godis"! Älskar höstfestivalen och alla saker som man kan göra där också, t.ex Äpplet i hinken-tävling, Pajätartävling och allt annat. ^^

Skriv gärna i kommentarerna om ni vill att jag ska skriva om något speciellt (lovar inte en historia dock)!


Av Emilia - 9 januari 2013 20:10

Jo, jag tänkte börja med en 30 dagars utmaning! Jag kunde inte komma på egna frågor så jag tog Fantas 30 dagars utmaning (ändrade bara dag 1). Den är väldigt bra så jag tar den. Dock ska jag inte skriva upp alla dagar/frågor nu eftersom jag är för lat för det.. xP Men jag börjar skriva dag 1 nu direkt!

 

Arkivbild.Av Emilia - 8 januari 2013 21:01

Alltså, livesändningen var bättre än vad jag trodde att den skulle bli! Det hände att det kom några buggar men de berättade så himla mycket! De har, precis vad ni som tittade hörde, avslöjat alla paket som kommer att komma det här året.

 

Framtida expansionpaket:

  • The Sims 3 University Life
  • The Sims 3 Island Paradise
  • Namnlöst expansionpaket

Framtida prylpaket:

  • Namnlöst prylpaket

Jag börjar med expansionpaketen; The Sims 3 University Life har bekräftats och kommer att komma den 5:e mars. Dock har inget svenskt namn till paketet kommit än. The Sims 3 Island Paradise är ett nytt expansionpaket som de jobbar på. I det här paketet kommer man att kunna åka till semseterorter. Man kan också åka till sina egna semesterorter, eftersom man kommer att kunna bygga helt själv! Det namnlösa expansionpaketet kommer att komma vid hösten och det här paketet gör att våra simmar kan resa in i framtiden. Rätt coolt tycker jag och längtar så till det paketet! ^^

Det namnlösa prylpaketet är ett paket med möbler, hår och ännu mer saker som liknar föremål från olika filmer.


                                   Mer information om alla dessa paket kommer snart!


Här kommer trailern och bilder från The Sims 3 University Life.

     

 
Av Emilia - 8 januari 2013 18:30

En simbot är en robot som man kommer att kunna skapa när man har The Sims 3 Drömjobb installerat. En simbot kan man få på två olika sätt:

Genom att köpa en med livslång lycka

   

Du går in i lyckopanelen och klickar på Köp livslånga belöningar. Sen letar du efter den livslånga belöningen Min bästa vän. När man har köpt den så kommer en kvinnlig eller manlig simrobot att läggas till i ditt hushåll, med relationen Bästa vän till den som valde den här livsönskan. Den här livslånga belöningen kostar 40 000 livslång lycka.

 

Genom att skapa en själv

När man skapar en simbot så ska simmen ha en uppfinningsbänk, som går att köpa i köpläget, och nivå 10 i uppfinnande. Att skapa en simbot är bland det svåraste man kan göra i The Sims 3, så jag går in på det någon annan gång då jag har mer bilder och information. 

  Behov hos en Simbot

       

Skrotreserv: Står för hunger. Simbotar föredrar skrot som man kan hitta eller köpa.

Avfallsansamling: Står för blåsa. Simbotar går på toa som vanliga simmar.

Ladda: Står för energi. Simbotar sover likadant som vanliga simmar.

Mänsklig interaktion: Står för umgänge. Simbotar behöver också få vara med andra och prata lite. ^^

Hygien: Simbotar duschar inte eller på något annat sätt sköter hygienen då de inte behöver det. Försök inte!

Enkel underhållning: Står för kul. Simbotar underhålls precis som en vanlig sim.

   

 

Not from Sweden?

Vill du också ha fallande hjärtan eller något annat som faller ner?

Länk:

Presentation


Hej och välkommen till en blogg om The Sims 3! Jag är en tjej på 11 år som heter Emilia och här kommer jag att skriva om tips, nedladdningar, nyheter och allt annat som angår spelet! Hoppas att du kommer att stanna kvar här och läsa mina inlägg. Glöm inte

Fråga mig

30 besvarade frågor

Jag på Thesims3.com

Ni får jättegärna bli vän med mig på Thesims3.com! :D

Där heter jag emilia0104.

 

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Historier/noveller
 Nyheter
 Nedladdningar
 Tips och fusk
 Guider
 Mitt spel
 Annat (kommentera gärna vad)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Regler

För att bloggen ska bli en roligare plats att läsa på så har jag satt upp regler. Jag vill gärna att alla följer reglerna så att det ska bli trevligare att vara på bloggen. Jag kommer lägga till fler regler om det behövs. :)

 

Gör inte reklam för dig själv! Om det finns det minsta "Kolla gärna min blogg" i någon kommentar så tas kommentaren bort.

Ställ inte samma fråga/kommentar flera gånger. Ibland kan det ta lång tid att svara, händer det att någon skickar samma fråga/kommentar flera gånger tas ena kommentaren bort.

Var inte elak mot andra. Ingen ska vara elak i kommentarsfältet, frågerutan, gästboken eller någon annanstans.

Berätta gärna era åsikter om bloggen. Vad som kan förbättras osv. Jag tål kritik, men såklart ska man inte överdriva om man tycker något är dåligt.

Ta aldrig mina texter/bilder utan tillåtelse! Det är inte schysst och förr eller senare kommer man att bli upptäckt för det man har gjort.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

I gästboken får du skriva vad som helst, dock är reklam aldrig tillåtet. Ni kan skriva om sims, förbättringar och kritik på bloggen eller något annat du känner att du vill skriva. ^^

Gå till gästboken genom att klicka på bilden nedanför.

 

Följ bloggen

 

 

 

   

RSS

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se