Sims-emilia

Senaste inläggen

Av Emilia - 22 januari 2013 21:18

Jag ville bara titta in och skriva lite. :)

Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat idag. Men jag har varit tvungen att göra andra saker, så jag har inte haft tid helt enkelt.

Jag uppdaterar med dagens 30 dagars utmaning imorgon istället (och ett annat inlägg)!


Arkivbild.

 


ANNONS
Av Emilia - 21 januari 2013 20:46

 


Jag skulle aldrig överleva utan CC!

Så svaret blir CC. Jag har inte så jättemycket nedladdat (enligt mig) men jag några hår, några tröjor/klänningar och så mods. Jag vill se till så att jag inte överbelastar spelet/datorn, därför har jag inte så mycket installerat. Annars skulle jag röjt på och laddat ner allt jag såg! :D

Några mods som jag har är Poseplayern och poser, en sjukhusmod och en mod för att få fler recept som man kan göra som häxa. De som inte vet, så står CC för Eget innehåll (Custom Content på engelska) vilket betyder innehåll som man laddar ner på datorn. Det kan vara både kläder och möbler.

--------------------------------------

Än en gång undrar jag vad ni vill att jag ska skriva om!

Något speciellt som ni undrar? Ska jag börja göra en historia? En frågestund? Recensioner på spelen? Skriv i kommentarerna, jag måste få veta!

ANNONS
Av Emilia - 21 januari 2013 07:00

 

När din sim blir gravid måste du hålla koll så att hennes behov inte sjunker ner och att hon alltid är tillfredsställd, för att hon ska ha det bra under graviditeten. Du kan se om din sim är gravid genom att titta på hennes mage (om den är/blir större) eller så kan du titta om hon har den positiva humöreffekten Gravid som man kommer att ha under hela graviditeten.

  

Det går bättre under graviditeten om din sim läser graviditetsböcker, som går att köpa i bokhandeln, tittar på barnkanalen Barnzonen och lyssnar på barnmusik.

Ju bättre man sköter simmen desto godare egenskaper kan barnet få! Går det dåligt så är det större chans att barnet får mindre bra egenskaper.

 

Under tiden kommer simmen att få ryggsmärtor och vara illamående. Hon kommer då och då att få negativa humöreffekter när hon håller på att kräkas eller när hon har ont i ryggen. Man kan lindra ryggsmärtorna snabbt med en annan sim som masserar den gravida simmen eller så åker man till spa-anläggningen.

Man kan gå till sjukhuset för att få medicinska råd (kostar 200§).

 

 

När det är dags för barnet att komma så avbryts det hon gör, det kommer ett litet meddelande uppe i hörnet och hon kommer att börja "flåsa och skrika". Man får välja om man vill att simmen ska föda i hemmet eller om man ska föra henne till sjukhuset.Åker man till sjukhuset följer pappan med, även om han inte är inflyttad.

 

En humöreffekt som heter Baby på väg! kommer också att dyka upp.

 

När barnet väl har föds kommer du att få välja ett namn åt honom/henne och du kommer att få välja egenskaper. Hur många egenskaper du får välja är beroende på hur du skötte hennes graviditet. Gick det inte bra kommer barnet att få slumpade egenskaper (oftast är det inte bra egenskaper).

En sak som jag skulle vilja var att man kunde välja favoriträtt, färg och musik åt barnet. Det är synd att man inte kan det..

Om din sim får tvillingar kommer hon att hålla i två bebisar, får hon trillingar håller hon i en korg. Om du vill välja kön så kan du låta simmen äta tre vattenmeloner för en flicka eller tre äpplen för en pojke.

 


Av Emilia - 20 januari 2013 16:44

 

     

3 poser från Lili09's Sims Parade.

Finns endast i package här.

Av Emilia - 20 januari 2013 16:24

 

............. *Gör förvirrad min* .........

Det var ett tag sen jag gjorde henne, hennes förnamn kommer jag inte ihåg men efternamnet var Evens. Hon är en vuxen, jag skulle försöka göra en ful sim men ändå inte för ful. Det blev misslyckat, hon blev hur ful som helst (tycker jag). Hon ser ut som en åldring...

 

Världens korkade min. Blev inte nöjd med henne, raderade henne efter att ha spelat lite. xC

Av Emilia - 19 januari 2013 14:15

 

Det får nog bli mods. Jag tycker om fusken men jag älskar moddar mer. ^^

Och nu för tiden har jag slutat fuska. Det är inte roligt att spela om man fuskar. Ett undantag för mig är om det kommer papparazzis, zombies eller någon jobbig NPC (t.ex kronofogden), då raderar jag de direkt eftersom de är sååååå störande...

Av Emilia - 19 januari 2013 12:38

Jag fick en fråga hur man gjorde så att simmarna kunde göra olika poser, så jag skriver nu om

hur man fixar till poseplayern och poser till sitt spel!


För att ladda ner poseplayern går du  in på modthesims.com. Klicka på "Search" (har ringat in) och skriv pose player.

 

Leta efter Poseplayern, och när du har hittat den klickar du på den. När du har klickat går du in på "Download"

(har ringat in)...

 

...och klickar på "cmomoney Poseplayer.rar" (har ringat in).

OBS Registrering krävs.

 


Sedan installerar du den som en .packagefil. Vet du inte hur man laddar ner .packagefiler?

Läs om hur du gör det härAv Emilia - 18 januari 2013 20:08

Jag har börjat göra länkbyten så ni vet.

Så om det är någon som vill göra ett länkbyte med mig, säg bara till! ;)

(Sedan undrar jag också vad ni vill att jag ska skriva om. Har sjukt mycket idétorka, därför är det typ bara 30 dagars utmaningen som jag skriver om..)

    

Slumpad bild.

Not from Sweden?

Vill du också ha fallande hjärtan eller något annat som faller ner?

Länk:

Presentation


Hej och välkommen till en blogg om The Sims 3! Jag är en tjej på 11 år som heter Emilia och här kommer jag att skriva om tips, nedladdningar, nyheter och allt annat som angår spelet! Hoppas att du kommer att stanna kvar här och läsa mina inlägg. Glöm inte

Fråga mig

30 besvarade frågor

Jag på Thesims3.com

Ni får jättegärna bli vän med mig på Thesims3.com! :D

Där heter jag emilia0104.

 

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Historier/noveller
 Nyheter
 Nedladdningar
 Tips och fusk
 Guider
 Mitt spel
 Annat (kommentera gärna vad)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Regler

För att bloggen ska bli en roligare plats att läsa på så har jag satt upp regler. Jag vill gärna att alla följer reglerna så att det ska bli trevligare att vara på bloggen. Jag kommer lägga till fler regler om det behövs. :)

 

Gör inte reklam för dig själv! Om det finns det minsta "Kolla gärna min blogg" i någon kommentar så tas kommentaren bort.

Ställ inte samma fråga/kommentar flera gånger. Ibland kan det ta lång tid att svara, händer det att någon skickar samma fråga/kommentar flera gånger tas ena kommentaren bort.

Var inte elak mot andra. Ingen ska vara elak i kommentarsfältet, frågerutan, gästboken eller någon annanstans.

Berätta gärna era åsikter om bloggen. Vad som kan förbättras osv. Jag tål kritik, men såklart ska man inte överdriva om man tycker något är dåligt.

Ta aldrig mina texter/bilder utan tillåtelse! Det är inte schysst och förr eller senare kommer man att bli upptäckt för det man har gjort.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

I gästboken får du skriva vad som helst, dock är reklam aldrig tillåtet. Ni kan skriva om sims, förbättringar och kritik på bloggen eller något annat du känner att du vill skriva. ^^

Gå till gästboken genom att klicka på bilden nedanför.

 

Följ bloggen

 

 

 

   

RSS

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se